Tjäna pengar på din blogg, hemsida eller via dina sociala kanaler. Bli affiliate!

Affiliate Marketing

Tjäna pengar på din blogg, hemsida eller via dina sociala kanaler. Bli affiliate! Anslut dig till ett affiliate-nätverk och lägg in annonser! Sen kommer du att tjäna pengar på leads.


Annons:


Acqua Limone på Adrecord
2023-12-01
Acqua Limone är ett nytt program på Adrecord. Acqua Limone designar och tillverkar högkvalitativa sweatshirt- och jerseyplagg, alltid i 100% bomull.
#affiliate
0

Annons:


Better You
2022-08-06
Better You är nytt program hos Adrecord. Better You grundades för åtta år sedan med visionen att hjälpa dig och andra till en hälsosam livsstil. Tanken om naturliga kosttillskott kom till i en värld av syntetiska ämnen, socker och snabbmat.
#affiliate
0

Annons:2022-07-25
Outl1.se är nytt program hos Adrecord. Outl1.se är en av Sveriges största e-handlare inom trädgård, hushåll och fritid. Hos dem hittar du allt från växthus, utemöbler, trädgårdsmaskiner, ovanmarkpooler och spabad - till grillar, badrumsinredning, träningsmaskiner, elcyklar och mycket mer.
#affiliate
1

Annons:


Leksaksbilar
2022-07-08
Leksaksbilar.se är nytt program hos Adrecord. Leksaksbilar.se har specialiserat sig på att sälja leksaksbilar och andra typer av fordon som till exempel tåg, båtar och flygplan. Förutom leksaker har dem även andra bil- och fordonsrelaterade produkter i vår butik som inte är leksaksbilar men som har en koppling till bilar och fordon.
#affiliate
0

Annons:


Aktieinvest
2022-07-05
Aktieinvest är nytt program hos Adrecord. Aktieinvest är en digital handelsplattform där man enkelt kan spara i både aktier och fonder.
#affiliate
0

Annons:


Welify
2022-06-40
Welify är nytt program hos Adrecord. Welify erbjuder produkter för att lindra kroppslig smärta och värk. De samarbetar med experter inom sjukvården för att skapa produkter som både är lätta att använda och som även gör skillnad på riktigt.
#affiliate
0

Annons:


BetterWealth är nytt program hos Adrecord.
2021-06-02
BetterWealth är nytt program hos Adrecord. BetterWealth är den nya generationens helt digitala investeringstjänst. Deras breda portföljer är byggda på modern forskning och smart teknik för att ge dig som kund de bästa förutsättningar till en bra avkastning till begränsad risk.
#affiliate
0

Annons:


Relode är nytt program hos Adrecord
2021-06-01
Relode är nytt program hos Adrecord. Relode är ett snabbt växande varumärke inom träningsmode för både dam & herr. Deras mål är att bidra med högkvalitativa produkter & skapa motivation genom vår starka community.
#affiliate
0

Annons:


Eltra är ett nytt program hos Adrecord.
2021-05-18
Eltra är ett nytt program hos Adrecord. Eltra säljer höpresterande elsparkcyklar.
#affiliate
0

Annons:


Trend House är ett nytt program hos Adrecord
2021-05-17
Trend House är ett nytt program hos Adrecord. Trend House har arbetat med trender och kläder sedan 1989, vi brinner för personlig service och kontakten med våra kunder. Trend House driver en webbshop samt fyra butiker i olika orter runt om i Sverige. Vero Moda, VILA, Pieces och JOFAMA är bara några av de kända varumärken som de arbetar med.
#affiliate
0

Annons:


SigmaStocks är ett nytt program hos Adrecord
2021-05-13
SigmaStocks är ett nytt program hos Adrecord. SigmaStocks skriver att: Med Sigmastocks är det enklare än någonsin att spara i aktier. Det är en världsunik spartjänst, som är först med att kunna erbjuda ett helt automatiserat aktiesparande i en portfölj som skräddarsys efter dig och dina preferenser. Att komma igång är enkelt och tar bara några minuter, sedan sköter sparandet sig själv: från köp till optimering av din eller dina portfölj. Allt till en av marknadens lägsta avgifter. Nyckelord: Enkelt, billigt, tryggt, aktier.
#affiliate
0

Annons:


Painhunter är ett nytt program hos Adrecord.
2021-05-07
Painhunter är ett nytt program hos Adrecord.. Painhunter är en webbshop som säljer massagepistoler.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


Trijo
2021-05-04
Trijo är ett nytt program hos Adrecord. Trijo är Sveriges enda börs för handel med kryptovalutor. Trijo är eglerade hos Finansinspektionen och erbjuder i dag handel med bitcoin, ethereum och litecoin. Trijo riktar sig primärt till personer med lite eller ingen erfarenhet av varken kryptovalutor eller investeringar.
#affiliate
0

Annons:


Emma Madrass
2021-05-03
Emma Madrass är ett nytt program hos Adrecord. Emma Madrass är ett sömn tech-företag, som fokuserar på att optimera sömnen för våra kunder. Deras produktsortiment består av vår prisbelönta madrass, våra två sorters bäddmadrasser och kuddar. Emma Original Madrass har vunnit "Bäst i test 2020" - Testfakta, och med våra tio internationella utmärkelser är Emma Original Europas mest prisbelönta madrass.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


IDA WARG BEAUTY
2021-04-23
IDA WARG BEAUTY är ett nytt program hos Adrecord. IDA WARG BEAUTY står för moderna skönhetsprodukter och välbefinnande. Alla produkter är 100% veganska, icke-djurtestade och tillverkade i Skandinavien. Varumärket inkluderar brun-utan-solprodukter, hårvård med näringsrika ingredienser samt vårdande kroppsvård speciellt anpassad efter dina olika behov.
#affiliate
0

Annons:


Autodude
2021-04-19
Autodude är ett nytt program hos adrecord. De säljer bilvårdsprodukter och tillbehör. Hos Autodude hittar du marknadens bästa produkter till bra pris.
#affiliate
0

Annons:


Padelbollar
2021-04-19
Padelbollar.nu är ett nytt program hos Adrecord. Padelbollar.nu är Sveriges - Om inte världens - första prenumerationstjänst för förbrukningsmaterial inom padel - såsom padelbollar, grepplindor, tillbehör m.m.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


Padelson är nytt program hos Adrecord
2021-04-06
Padelson är nytt program hos Adrecord. Padelson fokuserar på försäljning av padelutrusning och arbetar med ett brett spektra av varumärken. Vår målsättning är att erbjuda noga utvalda premiumprodukter med vägledning och kundservice i världsklass till konkurrenskraftiga priser
#affiliate #padelson
0

Annons:


Emma S
2021-03-28
Emma S är ett nytt program hos Adtraction. Emma S. är ett svenskt hudvårdsmärke som kombinerar det bästa från vetenskapen och naturen för att kunna erbjuda säkra och effektiva produkter med bevisad effekt. Emma S. grundades av den tidigare internationella fotomodellen Emma S. Wiklund 2010 och är idag ett av de största svenska hudvårdsmärkena. Emma S. egna e-handel levererar till alla länder inom EU samt Norge med fokus på marknaderna Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.
#affiliate
0

Annons:


E-WHEELS
2021-03-28
E-WHEELS är ett nytt program hos Adtraction.
#affiliate
0

Annons:


PadelXpert är nytt program på Adrecord.
2021-03-19
PadelXpert är nytt program på Adrecord. PadelXpert erbjuder en mängd olika utrustning för padel. Utbudet består av padelracketar, väskor, kläder, bollar, grepplindor samt andra tillbehör för padel. PadelXpert har fokus på att kunna erbjuda ett brett utbud med alla de populära märkena.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


MusclePain är nytt program på Adrecord.
2021-03-19
MusclePain är nytt program på Adrecord. Musclepain har hjälpt hundratals kunder att bli av med sina vardagliga lidande i livet. Det gäller allt från professionella idrottare med ömma muskler, till snabbare återhämtning och till och med att förbättra sömnkvaliteten hos kunder som har drabbats av sömnlöshet.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


Badmintonshoppen
2021-03-19
Badmintonshoppen är ett nytt program hos Adrecord. Badmintonshoppen erbjuder en mängd olika utrustning för badminton. Utbudet består av badmintonracketar, väskor, kläder, fjäderboll, grepplindor samt andra tillbehör för badminton. Badmintonshoppen har fokus på att kunna erbjuda ett brett utbud med alla de populära märkena.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


Sambla är nytt program hos Adtraction.
2021-03-19
Sambla är nytt program hos Adtraction.
#affiliate
0

Annons:


KidsDreamStore.se är nytt program på Adrecord.
2021-03-17
KidsDreamStore.se är nytt program på Adrecord. KidsDreamStore.se är en online butik där du hittar ett stort utbud av barnprodukter för barnfamiljen. Vi är en av Nordens största nätbutik med fokus på licenserade produkter inom Tv-, film- och sagofigurer, exempelvis Frost, Spiderman, Pyjamashjältarna, Greta Gris, Paw Patrol, Star Wars, Cars, Vaiana, Minions, Pokémon.. och många många fler!
#affiliate #adrecord
1

Annons:


Greatlife är ett nytt program hos Adrecord.
2021-02-18
Greatlife är ett nytt program hos Adrecord. Greatlife.se erbjuder marknadens mest högkvalitativa kosttillskott. Du finner bland annat Innate Response och MegaFood, två av världens finaste whole food och raw food-kosttillskott med vitaminer, mineraler samt ekologiska grönsaker, frukter, örter och bär. Greatlife.se säljer även omega-3, kosttillskott för skönhet, kosttillskott mot candidasvamp, kosttillskott mot urinvägsinfektioner, havssalt, kokosolja och andra hälsoprodukter.
#affiliate #adrecord
1

Annons:


Fibio är ett nytt program hos Adrecord
2021-02-15
Fibio är ett nytt program hos Adrecord. Fibio är den enkla mobiloperatören som fokuserar på enkelhet, prisvärdhet, flexibla tjänster och personlig kundservice. Hos oss är du kund för att du vill, inte för att du måste. Därför erbjuder Fibio alla våra kunder en 100% nöjd kund garanti.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


FestPrissen.se är nytt program på Adrecord.
2021-02-11
FestPrissen.se är nytt program på Adrecord. FestPrissen.se är partybutiken på nätet med dem roligaste och coolaste produkterna inom party, maskerad och skämt.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


Kry är ett nytt program på Adrecord.
2021-02-10
Kry är ett nytt program på Adrecord. Kry gör det möjligt att träffa erfarna sjuksköterskor, läkare och psykologer – dygnet runt i mobilen eller på någon av Kry:s vårdcentraler runt om i Sverige. De ger professionell bedömning, behandling och recept eller skriver remiss till vidare vård vid behov.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


Ullmax är ett nytt program på Adrecord.
2021-02-03
Ullmax är ett nytt program på Adrecord. Ullmax utvecklar, designar och tillverkar ett brett sortiment av prisvärda och stilsäkra funktionskläder i kvalitetsmaterial.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


AZDesign är ett nytt program på Adrecord.
2021-02-02
AZDesign är ett nytt program på Adrecord. 2009 startades AZ Design av grundaren Andreas Zwahlen. Med gedigen erfarenhet och kunskap inom möbeldesign erbjuder vi nu ett av Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Det innebär bland annat restauranger, konferenser, hotell och kontor.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


Butterick’s är ett nytt program på Adrecord.
2021-01-29
Butterick’s är ett nytt program på Adrecord. Butterick’s har funnits i över 100 år och är ett av landets största fest-, skämt- och maskeradföretag. Vi älskar alla tillfällen som innebär fest och våra produkter köps till alla stora högtider och arrangemang så som halloween, jul, student och midsommar.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


Miss Hosting är ett nytt program på Adrecord.
2021-01-29
Miss Hosting är ett nytt program på Adrecord. Miss Hosting är Sveriges snabbast växande webbhotell, grundades 2014 och är ett internationellt webbhotell som erbjuder en rad hosting-relaterade tjänster till förmånliga priser som webbhotell, domänregistrering, sitebuilder, VPS, dedikerade servrar, e-post m.m.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


Gugguu är ett nytt program på Adrecord.
2021-01-27
Gugguu är ett nytt program på Adrecord. Gugguu är ett finländskt premium modemärken för barn. Gugguu designar högkvalitativa och ekologiska kläder för barn. Deras plagg tillverkas med omsorg av högkvalitativa material som håller länge. Gugguu använder mycket naturfibrer.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


MM Sports är ett nytt program på Adrecord.
2021-01-19
MM Sports är ett nytt program på Adrecord. MM Sports är ett av Nordens ledande företag inom kosttillskott och träning. De eftersträvar hög kvalitét, service och leverans genom våra värdeord ”Why be average when you can be more”. Tillsammans med våra kunder levererar vi det senaste inom kosttillskott och träning.
#affiliate
0

Annons:


Bonti är ett nytt program på Adrecord.
2021-01-19
Bonti är en babybutik med 30 års erfarenhet. Den första butiken öppnade 1991, och den första versionen av bonti.se lanserades 1995.
#affiliate #adtraction
0

Annons:


Resväskor.se är ett nytt program på Adrecord.
2021-01-15
Resväskor.se är ett nytt program på Adrecord. Resväskor.se är webbutiken för dig som älskar att resa - Här hittar du snygga och bra resväskor med hög kvalité.
#affiliate
0

Annons:


Simplesmile är ett nytt program på Adrecord.
2021-01-13
Simplesmile är ett nytt program på Adrecord. Tandblekning är för alla – oavsett vem du är, vad du gör eller vad ditt önskade resultat är. Det är coolt att ta hand om tänderna och SimpleSmile® vill göra högkvalitativ tandblekning tillgänglig för alla. Samtliga produkter är utvecklade i Sverige tillsammans med forskare i USA, samt testade och godkända av tandläkare.
#affiliate
0

Annons:


Doftbox är ett nytt program på Adrecord.
2021-01-13
Doftbox är ett nytt program på Adrecord. Doftbox är en e-handle inom doft och design.
#affiliate
0

Annons:


Beefinans är ett nytt program på Adtraction.
2021-01-12
Beefinans är ett nytt program på Adtraction. Beefinans hjälper dig kostnadsfritt med att se över möjligheterna för en omläggning av ditt privatlån eller hur ett samlingslån kan förbättra din ekonomi.
#affiliate
0

Annons:


Beyond Nordic är ett nytt program på Adrecord.
2021-01-07
Beyond Nordic är ett nytt program på Adrecord. Beyond Nordic är ett varumärke för friluftskläder som vandringsbyxor, skaljackor och fleecetröjor.

Kläderna håller riktigt hög kvalitet och har en svårslagen slitstyrka och finessrikedom. Exempelvis är alla byxor och ytterjackor utrustade med RECCO, som gör dig sökbar i skogen eller på fjället om olyckan skulle vara framme.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


Cleanlink
2021-01-03
Cleanlink är en teknik som många affiliates använder för att kunna länka till en annonsör med en vanlig länk (t.ex https://www.eko24.se) istället för att en trackinglänk (t.ex http://click.affiliatenätverket.com/?p=129&ct=6675). En av fördelarna med en Cleanlink är att länken ser ut som att den leder direkt till annonsören. Det går också snabbare att jobba med Cleanlink, då man inte behöver lägga till unika trackinglänkar varje gång du lägger till nytt innehåll på sidan. Spårningen fungerar genom att man lägger till ett speciellt javascript på hemsidan, som ser till att besökarna spåras när de klickar på Cleanlink.
#affiliate
0

Annons:


Bokföra provision från Adrecord
2021-01-02
Exempel på hur man bokför provision från Adrecord enligt kontantmetoden. Vi har fått 1250 kr utbetalt till vårt företagskonto (1930).
KontoDebetKredit
30001000 kr
2611250 kr
19301250 kr
#affiliate #bokföring
1

Annons:


Ullmax är ett nytt program på Adrecord.
2021-01-02
Ullmax är ett nytt program på Adrecord. Från start har Ullmax haft ett och samma mål – Att klä den aktiva familjen från topp till tå, inspirera till aktivitet och rörelse och på så sätt ge fler människor en meningsfull fritid. Det gör demi genom att utveckla, designa och tillverka ett brett sortiment av prisvärda och stilsäkra funktionskläder i kvalitetsmaterial.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


Provision från Adtraction.
2021-01-01
Driver du eget bolag som t.ex influencer och får provision utbetald från Adtraction? Här är ett exempel på hur man bokför provision från Adtraction enligt kontantmetoden. Vi har fått 3000 kr utbetalt till vårt företagskonto (1930).
KontoDebetKredit
30002400 kr
2611600 kr
19303000 kr
#affiliate #bokföring
0

Annons:


MyTrendyPhone på Adrecord
2020-12-28
Mytrendyphone är ett nytt program på Adrecord. Mytrendyphone AB grundades år 2009 och har snabbt blivit en av de största onlinebutikerna för mobiltillbehör.
#affiliate #adrecord
0

Annons:


Tjäna pengar på din hemsida eller blogg.
2020-12-27
Om du har många besökare på din hemsida eller blogg, så kan du tjäna pengar genom att bli affiliate, dvs att du länkar via text (eller bildannonser) till annonsörer och samarbetspartners. Normalt så får man provision för trafiken som leder till försäljning. Stora affiliate-nätverk i Sverige är Adtraction, Adrecord och Tradedoubler.
#affiliate
0

Annons:


PaperTown på Adrecord
2020-12-17
PaperTown är ett nytt program på Adrecord. Papertown är ett ungt och modernt bolag med visionen att förgylla människors hem med våra inredningsprodukter.
#affiliate
0Eko24.se
Taggar.

Reservation för typografiska fel, databasfel och felaktiga uppgifter.
©2020-2021 Copyrights, Eko24.se
Bilder från Pixabay.com